Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馮素波
Alice Fung So-Po  ♀
Aliases:  馮素波




 
Filmography (1950-2018)
 
  演員 (33 films)
    脂粉生涯 (1950)    
    細路祥 (1950) ... 阿珠
    小冤家 (1956) ... 蔡小翠
    小孤女 (1961) ... 阿女
    小狀元 (1961) ... 李素琴
    義乞存孤 (1961) ... 保華
    紮腳小紅娘 (1961) ... 崔鶯鶯
    孖生小藝人 (1962) ... 謝美嫦
    紅孩兒 (1962) ... 觀音大士
    如來神掌(四集) (1964) ... 金髮紅綾柳明鶯
    如來神掌(二集) (1964) ... 金髮紅綾柳明鶯
    滿堂吉慶 (1964)    
    月光光 (1965) ... 顧老師
    七公主(下集) (1967)    
    七公主(上集) (1967) ... 金翠霞
    飛越黃昏 (1989)    
    但願人長久 (1989)    
    烈火情仇 (1991)    
    哥哥的情人 (1992)    
    神探磨轆 (1994)    
    我和春天有個約會 (1994)    
    慈雲山十三太保 (1995) ... 陳華母
    金榜題名 (1996) ... 全母
    奪舍 (1997)    
    精裝難兄難弟 (1997)    
    失業皇帝 (1999) ... 羅太
    殺科 (2001)    
    魔警 (2014)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    我們遇見松花湖 (2015)    
    使徒行者 (2016)    
    我們的6E班 (2017)    
    兄弟班 (2018) ... 容姐