Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
費關慶
Fei Guan-Qing
 
Filmography (1949-1964)
 
  燈光 (72 films)
    瓊樓恨 (1949)    
    南來雁 (1950)    
    血海仇 (1951)    
    娘惹 (1952)    
    婦人心 (1952)    
    不知道的父親 (1952)    
    一板之隔 (1952)    
    狂風之夜 (1952)    
    寸草心 (1953)    
    孽海花 (1953)    
    兒女經 (1953)    
    絕代佳人 (1953)    
    中秋月 (1953)    
    深閨夢裡人 (1954)    
    都會交響曲 (1954)    
    視察專員 (1955)    
    我是一個女人 (1955)    
    鑽花竊賊 (1955)    
    迷途的愛情 (1955)    
    少女的煩惱 (1955)    
    大兒女經 (1955)    
    玫瑰岩 (1956)    
    小舞孃 (1956)    
    三戀 (1956)    
    新寡 (1956)    
    女子公寓 (1956)    
    大富之家 (1956)    
    日出 (1956)    
    紅顏劫 (1956)    
    少奶奶之謎 (1956)    
    鳴鳳 (1957)    
    小鴿子姑娘 (1957)    
    捉鬼記 (1957)    
    逆旅風雲 (1957)    
    丁香姑娘 (1957)    
    紅燈籠 (1957)    
    搶新郎 (1958)    
    蘭花花 (1958)    
    綠天鵝夜總會 (1958)    
    荊釵記 (1958)    
    慈母頑兒 (1958)    
    阿Q正傳 (1958)    
    烽火佳人 (1958)    
    丈夫變了心 (1958)    
    碧血劍 (1958)    
    喬老爺上花轎 (1959)    
    血染少女心 (1959)    
    包公夜審行屍 (1959)    
    春到海演 (1959)    
    迷人的假期 (1959)    
    王老五之戀 (1959)    
    豪門夜宴 (1959)    
    雙喜臨門 (1959)    
    白髮魔女傳(上集) (1959)    
    蘇六娘 (1960)    
    同命鴛鴦 (1960)    
    人海孤鴻 (1960)    
    笑笑笑 (1960)    
    漁光戀 (1960)    
    王老虎搶親 (1960)    
    飛燕迎春 (1960)    
    佳人有約 (1960)    
    一夜難忘 (1961)    
    美人計 (1961)    
    可憐的媽媽 (1961)    
    華燈初上 (1961)    
    鴛夢重溫 (1961)    
    金粉世家(下集) (1961)    
    滿江紅 (1962)    
    回魂夜 (1962)    
    女附馬金殿鳴冤 (1962)    
    瘋婦 (1964)