Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐偉
Xu Wei (3)
 
Filmography (1975-2016)
 
  攝影 (12 films)
    十三棵泡桐 (2006)    
    結果 (2006)    
    第三個人 (2007)    
    我的教師生涯 (2007)    
    時尚先生 (2008)    
    敏感事件 (2011)    
    邊境風雲 (2012)    
    殺戒 (2013)    
    我的影子在奔跑 (2013)    
    咒絲 (2013)    
    甜蜜18歲 (2013)    
    盲鑽 (2014)    
  製片 (1 film)
    冰河追凶 (2016)    
  故事 (1 film)
    冰河追凶 (2016)    
  導演 (1 film)
    冰河追凶 (2016)    
  剪接 (2 films)
    泥鰍也是魚 (2005)    
    雪花那個飄 (2006)    
  燈光 (1 film)
    大毒梟 (1975)    
  編劇 (1 film)
    冰河追凶 (2016)