Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
華山
Hua Shan  ♂
Aliases:  華寶發,  華一泓

 
Filmography (1970-1991)
 
  攝影 (13 films)
    龍虎鬥 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    聾啞劍 (1971)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    血愛 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    唐人客 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    春滿丹麥 (1973)    
    石破天驚 (1973)    
    狼狽為奸 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
  導演 (30 films)
    勾魂艷鬼 (1974)    
    中國超人 (1975)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    紅樓春夢 (1977)    
    被迫 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    殘酷大分屍 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    哈囉床上夜歸人 (1978)    
    一零八 (1978)    
    四二八 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    奇招 (1979)    
    大命撈家 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    豬仔血淚 (1979)    
    殘酷姦殺案 (1979)    
    衝破 (1980)    
    血鸚鵡 (1981)    
    烏龍天師招積鬼 (1981)    
    封神劫 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    少林俗家弟子 (1985)    
    天使特警 (1991)    
  演員 (2 films)
    陰陽血滴子 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
  編劇 (2 films)
    大命撈家 (1979)    
    烏龍天師招積鬼 (1981)