Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
盧志偉
Lo Chi-Wai
 
Filmography (1993-2019)
 
  錄音 (17 films)
    女子監獄1993 (1993)    
    b420 (2005)    
    師奶唔易做 (2006)    
    綁架 (2007)    
    爛滾夫鬥爛滾妻 (2013)    
    爆3俏嬌娃 (2013)    
    賭城風雲 (2014)    
    Delete愛人 (2014)    
    黑色喜劇 (2014)    
    分手100次 (2014)    
    賭城風雲II (2015)    
    破風 (2015)    
    老笠 (2016)    
    賭城風雲III (2016)    
    追龍 (2017)    
    女士復仇 (2017)    
    最佳男友進化論 (2019)    
  演員 (1 film)
    寶貝計劃 (2006) ... 救護員