Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
汪梨
Wong Lei
 
Filmography (1958-1974)
 
  故事 (1 film)
    情種 (1967)    
  編劇 (24 films)
    樊梨花金光陣產子 (1958)    
    廣告美人 (1959)    
    白娘娘借屍還魂 (1959)    
    雙孝子月宮救母 (1960)    
    陰陽河會妻 (1960)    
    白蛇女碎屍還孽債(上集) (1960)    
    白門斬呂布 (1961)    
    魔犬追兇 (1961)    
    蘆花河會母 (1961)    
    夜半人狼 (1963)    
    吸血神鞭 (1963)    
    飛劍神龍 (1963)    
    魔鬼的愛情 (1964)    
    雄心太子 (1965)    
    女人第一 (1965)    
    斷臂神龍劍 (1966)    
    觀世音三服紅孩兒 (1966)    
    玉面女殺星 (1967)    
    藍鷹 (1968)    
    黃飛鴻巧奪鯊魚青 (1969)    
    銀刀血劍 (1969)    
    血羅巾 (1969)    
    三角圓床 (1970)    
    多咀街 (1974)