Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
丁亮(1)
Ding Leung  ♂





 
Filmography (1959-1980)
 
  製片 (2 films)
    碧水寒山奪命金 (1980)    
    誓不兩立 (1980)    
  導演 (1 film)
    奪命錢 (1980)    
  演員 (32 films)
    天堂兒女 (1959) ... 亞根
    女權 (1960)    
    晚娘 (1960) ... 孔永昌-青年
    雙鳳仇 (1962) ... 高偉民
    苦雨春風 (1962) ... 陳漢波
    豪門怨 (1963) ... 許振華
    千金之女 (1963) ... 湯美
    彩鳳驚魂 (1963) ... 羅文德
    孽債親情 (1964) ... 張道生
    男男女女 (1964)    
    香港屋簷下 (1964)    
    俏冤家 (1964) ... 馬維基
    海角幽蘭 (1965)    
    珍珠淚 (1965) ... 程藝星
    一水隔天涯 (1966) ... 駱子遠
    紅燈記 (1968) ... 李玉和
    神偷俠侶 (1969) ... 神槍手林雄
    意亂情真 (1969) ... 陳保明
    兇手尋兇 (1969) ... 宋卓英
    春夏秋冬 (1969) ... 林夏木
    金色年華 (1969) ... 何思輝
    古鐘風雲 (1970) ... 王雲峰
    肝膽照江湖 (1970) ... 小生泉
    苗寨烽火 (1973)    
    泥孩子 (1976)    
    胎劫 (1977)    
    辣手情人 (1978)    
    光棍神偷雙彩鳳 (1978)    
    鬼馬智多星 (1979)    
    誓不兩立 (1980) ... 師爺簡
    碧水寒山奪命金 (1980) ... 熊阡
    奪命錢 (1980)