Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱江(1)
Paul Chu Kong  ♂





 
Filmography (1960-2000)
 
  監製 (2 films)
    聰明太太笨丈夫 (1969)    
    冷暖青春 (1969)    
  演員 (46 films)
    電梯情殺案 (1960)    
    女人的秘密 (1961) ... 陳明新
    母子淚 (1961)    
    黑夜怪談 (1961) ... 夏仲慧
    孤雛血淚 (1961)    
    女間諜第一號 (1965) ... 丁俊傑
    情天劫 (1965) ... 楊景文
    女賊金蝴蝶 (1965) ... 雷紹文
    巫山夢斷相思淚 (1965)    
    樓上樓下兩相親 (1966) ... 陸大偉
    巴士奇遇結良緣 (1966) ... 袁大衛
    真假金蝴蝶 (1966) ... 雷紹文
    阿珍要嫁人 (1966) ... 王俊青
    神秘夫人 (1966)    
    四姊妹 (1966)    
    千手奇女子 (1966) ... 鄭少川
    白頭情侶 (1966) ... 宋大明
    大師姐 (1967)    
    少女情 (1967)    
    多少柔情多少淚 (1967) ... 張俊文
    女鐵膽 (1967) ... 趙文儀
    飛俠小白龍 (1968)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    殺手劍 (1968) ... 郭大豪
    成家立室 (1969)    
    冷暖青春 (1969) ... 江帆
    聰明太太笨丈夫 (1969)    
    龍沐香 (1970) ... 韓彰
    昨天今天明天 (1970)    
    神劍魔劍 (1971) ... 白振中, 石虎
    浪子一招 (1978)    
    牆內牆外 (1979)    
    越南仔 (1982)    
    皇家大賊 (1985) ... 劉焯生
    何必有我? (1985) ... KOKO的父親
    花心紅杏 (1985)    
    偶然 (1986)    
    城巿特警 (1988) ... 韓政
    喋血雙雄 (1989) ... 四哥
    財叔之橫掃千軍 (1991)    
    縱橫四海 (1991) ... 阿海等的乾爹
    與龍共舞 (1991) ... 朱志強/蕃茄
    噴火女郎 (1992)    
    群星會 (1992) ... 李尋歡
    方世玉 (1993) ... 方德
    變態殺人狂 (2000)