Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王權
Wong Kuen (2)
Aliases:  泰山 (2) ,  王泰山,  黃泰山





 
Filmography (1986-1996)
 
  演員 (20 films)
    天龍地虎 (1986)    
    關渡風雲 (1988)    
    江湖流浪女 (1988)    
    女學生與流氓鬼 (1989)    
    流氓執照 (1989)    
    打通關 (1990)    
    賭王三虎將 (1990)    
    大哥保重 (1990)    
    靚女出征 (1990)    
    至尊殺手 (1991)    
    聊齋金瓶梅 (1991)    
    夏月狂情 (1992)    
    千人斬 (1993)    
    紋身女郎 (1993)    
    黑街舞男 (1993)    
    兼差女郎 (1993)    
    將邪神劍 (1993)    
    波霸總動員 (1993)    
    赤裸狂花 (1994)    
    玫瑰性殺手 (1996) ... 林父