Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘粵明
Pan Yue-Ming  ♂





 
Filmography (2000-2016)
 
  演員 (18 films)
    非常夏日 (2000)    
    藍色愛情 (2000)    
    極度險情 (2002)    
    生活秀 (2002)    
    租期 (2005)    
    梅蘭芳 (2008) ... 朱慧芳
    尋找成龍 (2009)    
    天安門 (2009)    
    花田囍事2010 (2010) ... 吳上進
    建黨偉業 (2011) ... 蔡和森
    帝國秘符 (2013)    
    我的老婆是只貓 (2013) ... [國語配音員]
    大嘴巴子 (2013)    
    脫軌時代 (2014)    
    怒放之青春再見 (2014)    
    探靈檔案 (2015)    
    唐人街·探案 (2015)    
    冒牌臥底 (2016)