Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
杜娟(1)
Margaret Tu Chuan  ♀
Aliases:  杜鵑,  彭小萍





 
Filmography (1958-1969)
 
  演員 (34 films)
    妙手回春 (1958)    
    青春兒女 (1959)    
    江山美人 (1959)    
    一樹桃花千朵紅 (1960) ... 沈玉珍
    狂戀 (1960)    
    後門 (1960)    
    曉風殘月 (1960) ... 麗麗
    桃色風雲 (1960)    
    蕉風椰雨 (1960) ... 馮淑芳
    手鎗 (1961) ... 交際花
    隔牆艷史 (1961) ... 梅蘭
    神仙老虎狗 (1961)    
    儂本多情 (1961)    
    皆大歡喜 (1961)    
    南北姻緣 (1961)    
    盲目的愛情 (1961)    
    紅樓夢 (1962)    
    白蛇傳 (1962)    
    姊妹情仇 (1963) ... 蕙蘭
    妙人妙事 (1963)    
    杜鵑花開 (1963) ... 林維麗
    第二春 (1963)    
    黑森林 (1964)    
    山歌姻緣 (1965) ... 宋玉蘭
    邊城三俠 (1966)    
    虎俠殲仇 (1966) ... 小青
    特警零零九 (1967)    
    艷陽天 (1967) ... 客串飾洪玲
    黑鷹 (1967)    
    方世玉三打木人巷 (1968)    
    危險十七歲 (1968)    
    情人不要忘記我 (1968) ... 王美美
    飛賊白菊花 (1969) ... 九尾狐駱素貞
    獵人 (1969)