Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
郭曉冬
Guo Xiao-Dong  ♂
Aliases:  郭曉冬,  郭曉東,  郭小冬,  郭小鼕





 
Filmography (2000-2017)
 
  演員 (31 films)
    藍色愛情 (2000)    
    暖 (2003) ... 林井河
    新紮師妹2 (2003)    
    桃花燦爛 (2004)    
    頤和園 (2006)    
    我的教師生涯 (2007)    
    投名狀 (2007) ... 黃文金(太平軍首領)
    江山美人 (2008) ... 胡霸
    河上的愛情 (2008)    
    深海尋人 (2008) ... 陳國棟
    紅色電波 (2009)    
    驚天動地 (2009)    
    鞦喜 (2009) ... 晏海清
    建國大業 (2009) ... 于右任
    搖擺的婚約 (2010)    
    蘇乞兒 (2010) ... 馬清風
    鐵血奇兵 (2010)    
    劍雨 (2010) ... 張人鳳
    建黨偉業 (2011) ... 于右任
    高原密碼 (2011)    
    風語 (2011)    
    鑄劍·1927 (2011)    
    車手 (2012) ... 蔣薪
    親・愛 (2013)    
    陌生 (2013)    
    推拿 (2014)    
    捉妖記 (2015)    
    消失的兇手 (2015)    
    男歡·女愛 (2015)    
    少年 (2016)    
    建軍大業 (2017)