Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳天海
Stephen Ng Tin-Hoi  ♂
 
Filmography (2006-2016)
 
  出品人 (20 films)
    犀照 (2006)    
    墨攻 (2006)    
    跟蹤 (2007)    
    雙子神偷 (2007)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    奪標 (2008)    
    車票 (2008)    
    跟我的前妻談戀愛 (2010)    
    全球熱戀 (2011)    
    媽媽,我愛您 (2013)    
    末日派對 (2013)    
    愛尋迷 (2014)    
    冥婚啟示 (2014)    
    大茶飯 (2014)    
    四非 (2015)    
    沒女神探 (2015)    
    上身 (2015)    
    小姐誘心 (2015)    
    花街柳巷 (2015)    
    我老婆係明星 (2016)