Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
沈鑒治
George Shen Jian-Zhi  ♂

 
Filmography (1959-1967)
 
  製片 (8 films)
    雙喜臨門 (1959)    
    迷人的假期 (1959)    
    漁光戀 (1960)    
    名醫與紅伶 (1960)    
    一夜難忘 (1961)    
    十夜柔情 (1962)    
    浪子雙娃 (1962)    
    鍍金世界 (1962)    
  導演 (8 films)
    雙喜臨門 (1959)    
    鍍金世界 (1962)    
    追車記 (1962)    
    千里姻緣一線牽 (1963)    
    珍珠魔鬼火 (1964)    
    椰林雙姝 (1965)    
    天才夢 (1966)    
    烽火孤鴻 (1967)    
  編劇 (2 films)
    十夜柔情 (1962)    
    千里姻緣一線牽 (1963)