Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孫敬
Sun Jing (1)  ♂

 
Filmography (1934-1979)
 
  故事 (1 film)
    長恨天 (1942)    
  導演 (8 films)
    香江歌女 (1939)    
    啼笑姻緣 (1940)    
    紅拂傳 (1941)    
    新隱身術 (1941)    
    長恨天 (1942)    
    寒山寺鐘聲 (1949)    
    桃花扇 (1963)    
    乳燕飛 (1979)    
  演員 (8 films)
    女兒經 (1934)    
    船家女 (1935)    
    夜會 (1936)    
    桃李爭艷 (1936)    
    十字街頭 (1937) ... 主筆
    馬路天使 (1937) ... 律師
    鳳求凰 (1938)    
    奇女子 (1942)    
  編劇 (6 films)
    鳳求凰 (1938)    
    香江歌女 (1939)    
    少奶奶的扇子 (1939)    
    紅拂傳 (1941)    
    天羅地網 (1947)    
    桃花扇 (1963)