Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張小燕(1)
Chang Hsiao-Yen (1)  ♀





 
Filmography (1955-2011)
 
  演員 (41 films)
    聖女媽祖傳 (1955)    
    關山行 (1956)    
    歸來 (1958)    
    苦女尋親記 (1958) ... 黃小燕
    姊妹花 (1959)    
    天倫淚 (1960)    
    宜室宜家 (1961)    
    痴情 (1962)    
    七仙女 (1964)    
    七仙女 (1964)    
    鳳鳳 (1965) ... 楊二鳳
    浪淘沙 (1966)    
    故鄉劫 (1966) ... 陳耀正的女兒•陳桃
    悲歡歲月 (1967)    
    梨山春曉 (1967)    
    苔痕 (1967) ... 林雪琪
    挑女婿 (1967)    
    日落春暉 (1967) ... 莊雲雲
    少女心 (1968)    
    血城 (1968)    
    丈夫與我 (1969)    
    劍中之王 (1969)    
    南刀北劍 (1969)    
    新娘與我 (1969)    
    福祿壽 (1969)    
    馬家溝 (1970) ... 美蘭
    重慶一號 (1970) ... 張玲瑛
    家在台北 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    雪路血路 (1970) ... 袁則玉
    13個半房客 (1973)    
    楓林小雨 (1978)    
    錦標 (1979)    
    中國女兵 (1981)    
    台上台下 (1983)    
    老少江湖 (1985)    
    癡線特警出更 (1987)    
    大頭兵 (1987)    
    丑探七個半 (1988)    
    愛到底 (2009) ... 大賣場顧客
    幸福額度 (2011)