Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王琛(1)
Wong Sam (1)  ♂
Aliases:  王璨





 
Filmography (1954-2004)
 
  導演 (1 film)
    浮雲朵朵 (1970)    
  演員 (125 films)
    千金丈夫 (1954)    
    梅崗春回 (1955)    
    歧路 (1955)    
    馬車夫之戀 (1956) ... 伊敏
    日月潭之戀 (1956) ... 大阿洛
    孽火 (1959)    
    水擺夷之戀 (1959)    
    艷福齊天 (1960)    
    吳鳳 (1962) ... 麻噶隆
    女人!女人! (1964) ... 寶二叔
    鶯鳳和鳴 (1964) ... 白員外
    生死關頭 (1964) ... 事務員彭守安
    南北喜相逢 (1964)    
    寶蓮燈 (1964) ... 衙吏
    巴士小姐 (1964)    
    金玉奴 (1965) ... 甄一臣
    最長的一夜 (1965) ... 王虎
    落馬湖 (1966)    
    空谷蘭 (1966) ... 李炳生
    亂世兒女 (1966)    
    第一劍 (1967) ... 二師兄李來順
    黃金島 (1967) ... 曹錦堂
    扇中人 (1967) ... 舅舅
    聊齋誌異續集 (1967) ... 2) 陸判官
    英雄膽 (1967)    
    危險人物 (1967)    
    七大盜 (1968)    
    夏日初戀 (1968) ... 黎父
    血酒紅玫瑰 (1968)    
    玉龍吟 (1968)    
    千手佛 (1968) ... 李正明
    青春的旋律 (1968) ... 老李
    春暖人間 (1968)    
    游龍戲鳳 (1968)    
    毒龍刀 (1968) ... 邊大毒
    紅花血劍 (1968)    
    水上人家 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    逃 (1968)    
    蒙妮妲日記 (1968)    
    波斯貓 (1968) ... 助手張山
    龍吟虎嘯 (1969) ... 妙手丐
    嘉嘉 (1969) ... 朱老師
    亡命八傑 (1969) ... 節度使吳祥
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    四武士 (1969) ... 田大松
    一劍情深 (1969) ... 百丈禪師
    狼與狼 (1969) ... 英院長
    盜璽 (1969)    
    黑豹 (1969) ... 侯大方
    聊齋誌異三集 (1969) ... 2) 勞山道士
    神經刀 (1969)    
    楓林渡 (1969) ... 金克剛
    鐵骨傳 (1969)    
    浮雲朵朵 (1970)    
    狠心的人 (1970) ... 唐經理
    神龍奇俠 (1970)    
    殺戒 (1970)    
    屠龍 (1970)    
    異鄉客 (1970) ... 馬老大
    恭喜發財 (1970) ... 王大爺
    關不住的春光 (1970)    
    翠寒谷 (1970) ... 雷兆雄
    神槍手 (1970) ... 焦天保
    錄音機情殺案 (1970)    
    觀音客棧 (1970)    
    家有賢妻 (1970) ... 導演
    玉樓春夢 (1970)    
    洪福齊天 (1970) ... 阿才
    壯士血 (1970)    
    小蘋果 (1970)    
    鬼皮 (1970) ... 遊方道士
    劍魂 (1971)    
    巴士站 (1971)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    浪子之歌 (1971)    
    雲姑 (1971) ... 一貫道人
    蛇王與閻王 (1972) ... 閻王
    騙術大觀 (1972)    
    風流艷盜 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    今天不上課 (1972)    
    男人女人 (1972)    
    女警察 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    大密探 (1973)    
    騙術奇中奇 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    怪客 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    綽頭狀元 (1974)    
    出乎意料 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    運財童子小祖宗 (1974)    
    一年幽夢 (1974) ... 醫生
    狼狽為奸 (1974)    
    危機四伏 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974) ... 大哥全
    黃面老虎 (1974)    
    猴拳寇四 (1974)    
    水為財 (1974) ... 趙得柱
    小英雄大鬧唐人街 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    十三不搭 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    七彩滿天神佛 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    天才與白痴 (1975)    
    心魔 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    七情六慾 (1976)    
    官人我要 (1976)    
    鱷潭群英會 (1976)    
    鬼馬世界 (1976)    
    財神到 (1981)    
    夜上海 (1982)    
    2046 (2004) ... 王先生/列車車長