Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李浪觀
Lee Long-Koon
 
Filmography (1958-1977)
 
  製片 (1 film)
    樊梨花 (1968)    
  監製 (22 films)
    阿繡賣胭脂 (1959)    
    一世人辛苦為了家 (1959)    
    馬來亞之戀 (1959)    
    新加坡小姐 (1959)    
    野赤查某戇男子 (1959)    
    秋風秋雨 (1962)    
    八仙鬧東 (1963)    
    寶蓮燈 (1963)    
    濟公活佛 (1964)    
    紅男綠女 (1965)    
    怪俠一枝梅 (1967)    
    嬌妻 (1967)    
    狼與天使 (1968)    
    哪宅鬧東海 (1968)    
    怪俠三氣胭脂虎 (1968)    
    歌女白蘭花 (1968)    
    樊梨花 (1968)    
    黑風嶺 (1969)    
    今晚不要來 (1971)    
    廣東小老虎 (1973)    
    飛屍魔女 (1974)    
    酒吧女郎 (1975)    
  策劃 (3 films)
    番婆弄 (1958)    
    假鳳虛凰 (1959)    
    翠翠姑娘 (1959)    
  出品人 (1 film)
    閃亮的日子 (1977)