Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
伊雷
James Yi Lui  ♂





 
Filmography (1958-1989)
 
  監製 (2 films)
    大懵成 (1976)    
    谷爆 (1978)    
  導演 (3 films)
    谷爆 (1978)    
    鯊魚燒賣 (1982)    
    猛鬼山墳 (1989)    
  演員 (95 films)
    玉女驚魂 (1958)    
    過埠新娘 (1959)    
    重重圍困 (1959)    
    青春樂 (1959)    
    獨立橋之戀 (1959)    
    十三號情報員 (1964) ... 湯兆堒
    海角驚魂 (1964) ... 李成
    神劍魔簫(上集) (1965) ... 郝天豹
    神劍魔簫(下集) (1965)    
    警網擒兇 (1966) ... 李來
    勇特務智破女間諜 (1966)    
    勇特務犬戰神秘黨 (1966)    
    那個少女不多情 (1967) ... 東尼
    浪子佳人 (1968) ... 高亨利
    青春歌后 (1968)    
    霧美人 (1968)    
    黐線世界 (1968) ... 夏利/經紀王
    瘋狂尋金記 (1968) ... 連大飛
    失去母愛的人 (1969) ... 嚴大飛
    飛女正傳 (1969) ... 阿添
    成家立室 (1969)    
    飛男飛女 (1969) ... 唐煌
    追求妙遇 (1969) ... 麥青/麥仔
    雙鎗沙膽標 (1969)    
    香噴噴小姐 (1969) ... 占美余
    合歡歌舞慶華年 (1969) ... 湯尼
    七彩紅男綠女 (1969)    
    黑珍珠 (1970)    
    蕩婦 (1970)    
    金色的夏娃 (1970)    
    浪子與修女 (1971)    
    巴士站 (1971)    
    鈔票與我 (1971)    
    模特兒之戀 (1971)    
    酒色財氣 (1972)    
    偷歡陷阱 (1972)    
    黑名單 (1972) ... 何司理
    血愛 (1972)    
    兇手一二三 (1972) ... 凌風
    辣手強徒 (1972)    
    火戀 (1972)    
    血酒後街 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    三美挑情 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    香港夜譚 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    春滿丹麥 (1973)    
    應召女郎 (1973) ... 狄郎
    愛慾奇譚 (1973)    
    阿福正傳 (1974)    
    早婚 (1974)    
    大鄉里 (1974) ... -
    烏龍教一 (1974)    
    野種 (1974)    
    啼笑夫妻 (1974)    
    空中少爺 (1974)    
    十三號凶宅 (1975) ... 快刀四
    社女 (1975)    
    緣帽唔怕戴 (1975)    
    千奇百怪俏女傭 (1975)    
    阿福撈世界 (1975) ... 阿福
    蠱惑女光棍才 (1975)    
    大懵成 (1976) ... 大懵成
    大鄉里與掃街添 (1976) ... -
    賣身 (1976)    
    狐蝠 (1977)    
    流氓皇帝 (1977)    
    戇哥哥 (1977)    
    烏龍Q王 (1977) ... 陳占美
    出冊 (1977)    
    谷爆 (1978)    
    林亞珍 (1978)    
    茄哩啡 (1978)    
    林亞珍老虎魚蝦蟹 (1979) ... 大把貨
    鬼咁過癮 (1979) ... 阿超
    油脂甲由 (1979)    
    邪鬥邪 (1980)    
    阿福與土佬 (1980) ... 陳有福
    交叉零蛋 (1981)    
    錢搵錢 (1981) ... 雷圖海,阿雷
    公子嬌 (1981)    
    拍拖更 (1982)    
    鯊魚燒賣 (1982)    
    害時出世 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    風水二十年 (1983)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    江湖龍虎門 (1987)    
    烏龍賊替身 (1988)    
    霸王女福星 (1988)    
    猛鬼學堂 (1988)    
    猛鬼山墳 (1989)    
    沉底鱷 (1989)    
  策劃 (1 film)
    流氓皇帝 (1977)    
  編劇 (1 film)
    戇哥哥 (1977)