Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
伊雷
James Yi Lui  ♂





 
Filmography (1958-1989)
 
  監製 (2 films)
    大懵成 (1976)    
    谷爆 (1978)    
  導演 (3 films)
    谷爆 (1978)    
    鯊魚燒賣 (1982)    
    猛鬼山墳 (1989)    
  演員 (95 films)
    玉女驚魂 (1958)    
    獨立橋之戀 (1959)    
    過埠新娘 (1959)    
    重重圍困 (1959)    
    青春樂 (1959)    
    十三號情報員 (1964) ... 湯兆堒
    海角驚魂 (1964) ... 李成
    神劍魔簫(下集) (1965)    
    神劍魔簫(上集) (1965) ... 郝天豹
    警網擒兇 (1966) ... 李來
    勇特務智破女間諜 (1966)    
    勇特務犬戰神秘黨 (1966)    
    那個少女不多情 (1967) ... 東尼
    黐線世界 (1968) ... 夏利/經紀王
    瘋狂尋金記 (1968) ... 連大飛
    浪子佳人 (1968) ... 高亨利
    青春歌后 (1968) ... 莫慶佳
    霧美人 (1968)    
    飛男飛女 (1969) ... 唐煌
    追求妙遇 (1969) ... 麥青/麥仔
    雙鎗沙膽標 (1969)    
    香噴噴小姐 (1969) ... 占美余
    合歡歌舞慶華年 (1969) ... 湯尼
    七彩紅男綠女 (1969)    
    失去母愛的人 (1969) ... 嚴大飛
    飛女正傳 (1969) ... 阿添
    成家立室 (1969)    
    蕩婦 (1970) ... 范世海
    金色的夏娃 (1970)    
    黑珍珠 (1970)    
    鈔票與我 (1971)    
    模特兒之戀 (1971)    
    浪子與修女 (1971)    
    巴士站 (1971)    
    偷歡陷阱 (1972)    
    黑名單 (1972) ... 何司理
    血愛 (1972)    
    兇手一二三 (1972) ... 凌風
    辣手強徒 (1972)    
    火戀 (1972)    
    酒色財氣 (1972) ... 林松國
    蕩寇三狼 (1973)    
    春滿丹麥 (1973)    
    應召女郎 (1973) ... 狄郎
    愛慾奇譚 (1973)    
    血酒後街 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    三美挑情 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    香港夜譚 (1973)    
    啼笑夫妻 (1974)    
    空中少爺 (1974)    
    阿福正傳 (1974)    
    早婚 (1974)    
    大鄉里 (1974) ... -
    烏龍教一 (1974)    
    野種 (1974)    
    阿福撈世界 (1975) ... 阿福
    蠱惑女光棍才 (1975)    
    十三號凶宅 (1975) ... 快刀四
    社女 (1975)    
    緣帽唔怕戴 (1975)    
    千奇百怪俏女傭 (1975)    
    大鄉里與掃街添 (1976) ... -
    賣身 (1976)    
    大懵成 (1976) ... 大懵成
    戇哥哥 (1977)    
    烏龍Q王 (1977) ... 陳占美
    出冊 (1977)    
    狐蝠 (1977)    
    流氓皇帝 (1977)    
    谷爆 (1978)    
    林亞珍 (1978)    
    茄哩啡 (1978)    
    鬼咁過癮 (1979) ... 阿超
    油脂甲由 (1979)    
    林亞珍老虎魚蝦蟹 (1979) ... 大把貨
    阿福與土佬 (1980) ... 陳有福
    邪鬥邪 (1980)    
    錢搵錢 (1981) ... 雷圖海,阿雷
    公子嬌 (1981)    
    交叉零蛋 (1981)    
    拍拖更 (1982)    
    鯊魚燒賣 (1982)    
    星際鈍胎 (1983)    
    風水二十年 (1983)    
    害時出世 (1983)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    江湖龍虎鬥 (1987)    
    猛鬼學堂 (1988)    
    烏龍賊替身 (1988)    
    霸王女福星 (1988)    
    猛鬼山墳 (1989)    
    沉底鱷 (1989)    
  策劃 (1 film)
    流氓皇帝 (1977)    
  編劇 (1 film)
    戇哥哥 (1977)