Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張浩(1)
Cheung Ho  ♂





 
Filmography (1952-1984)
 
  副導演 (30 films)
    甜姐兒 (1957)    
    豬八戒招親 (1957)    
    小歌女 (1958)    
    烽火佳人 (1958)    
    陳超結婚 (1958)    
    大冬瓜 (1958)    
    借新娘(探親家) (1958)    
    十兄弟 (1959)    
    好冤家 (1959)    
    錢 (1959)    
    荒島驚魂 (1960)    
    十兄弟怒海除魔 (1960)    
    神童擒兇記 (1960)    
    天倫(上集) (1961)    
    銀紙萬歲 (1961)    
    難得有情郎 (1962)    
    九九九怪屍案 (1962)    
    萬劫鴛鴦 (1963)    
    招郎入舍 (1963)    
    薄命紅顏 (1963)    
    999我是兇手 (1963)    
    自君別後 (1964)    
    香城艷屍 (1964)    
    蜜月 (1965)    
    西施 (1965)    
    馬陵道 (1965)    
    殘花淚 (1966)    
    親情深似海 (1966)    
    矇查查的愛情 (1967)    
    姻緣道上 (1969)    
  導演 (3 films)
    艷鬼緣 (1964)    
    馬場風暴 (1978)    
    雲崗遊俠 (1984)    
  場記 (4 films)
    孽海花 (1953)    
    寸草心 (1953)    
    深閨夢裡人 (1954)    
    大富之家 (1956)    
  演員 (71 films)
    佳偶天成 (1952)    
    絕代佳人 (1953)    
    花花世界 (1953)    
    孽海花 (1953)    
    寸草心 (1953)    
    歡喜冤家 (1954)    
    鑽花竊賊 (1955) ... 錢司機
    闔第光臨 (1955)    
    閃電戀愛 (1955) ... 來賓甲
    不要離開我 (1955) ... 樂師丙
    一年之計 (1955) ... 職員甲
    新婚第一夜 (1956) ... 同學甲
    少奶奶之謎 (1956) ... 張老伯
    表錯情 (1956)    
    女子公寓 (1956)    
    逆旅風雲 (1957) ... 陳志忠
    甜姐兒 (1957)    
    魔影 (1957)    
    雪中蓮 (1957) ... 韓三少爺
    婦唱夫隨 (1957)    
    男大當婚 (1957) ... 甲友
    誰是兇手? (1957) ... 哨牙標
    丁香姑娘 (1957) ... -
    陳超結婚 (1958) ... 黃仔
    玉手擒兇 (1958) ... 流氓甲
    小歌女 (1958)    
    夜夜盼郎歸 (1958) ... 職員乙
    屍變 (1958)    
    你是兇手 (1958) ... 哨牙標
    烽火佳人 (1958)    
    豪門夜宴 (1959)    
    刀下美人魂 (1959)    
    錢 (1959)    
    路 (1959)    
    毒丈夫 (1959)    
    最後五分鐘 (1960)    
    十兄弟怒海除魔 (1960)    
    慈母驕兒 (1960)    
    恩情(上集) (1960) ... 王士俊
    火窟幽蘭 (1961)    
    天倫(下集) (1961) ... 李君
    九九九怪屍案 (1962)    
    步步追蹤 (1962)    
    神秘兇殺案 (1962)    
    難得有情郎 (1962)    
    第一號女賊 (1963)    
    一屍五命案 (1963)    
    萬劫鴛鴦 (1963)    
    歷劫花 (1963)    
    招郎入舍 (1963) ... 牙擦蘇
    海 (1963)    
    男婚女嫁 (1964)    
    自君別後 (1964)    
    秘密文件303 (1964)    
    大飯店 (1964)    
    999毒天鵝 (1964)    
    糊塗太太 (1964)    
    蜜月 (1965) ... 探長
    馬陵道 (1965) ... 齊王
    巴士銀巧破豪門計 (1965)    
    西施 (1965) ... 希虎
    少女心 (1966)    
    雲海玉弓緣 (1966) ... 厲樊山
    碧海青天夜夜心 (1966)    
    願嫁鬼新郎 (1966) ... 黃團長
    虎口鴛鴦 (1967)    
    金鷗 (1967)    
    小姐、先生、師奶 (1967)    
    長髮姑娘 (1967)    
    危險十七歲 (1968)    
    大鄉里 (1974) ... -
  編劇 (3 films)
    陳超結婚 (1958)    
    十兄弟怒海除魔 (1960)    
    神秘兇殺案 (1962)