Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王玲(2)
Wong Ling  ♀

 
Filmography (1949-1994)
 
  化妝 (2 films)
    青春萬歲 (1969)    
    青春戀 (1970)    
  演員 (20 films)
    神秘女俠 (1949) ... 阿香
    瓊樓恨 (1949)    
    結婚24小時 (1950) ... 陳妻
    禁婚記 (1951) ... 阿翠
    逃婚 (1952) ... 錢家女僕
    人海奇女子 (1952) ... 銀蘭
    中秋月 (1953) ... 女佣
    有求不應 (1953) ... 阿香
    怨女情癡 (1953) ... 天倫妹
    喬遷之喜 (1954) ... 阿珍
    小鴿子姑娘 (1957) ... 錢女
    搶新郎 (1958) ... 丫環
    小咪趣史 (1958)    
    屍變 (1958)    
    真假千金 (1959) ... 女賓甲
    錢 (1959)    
    小月亮 (1959) ... 鄰女
    痴心結(上集) (1960)    
    痴心結(下集) (1960)    
    亂點鴛鴦 (1962)    
  服裝 (2 films)
    大鄉里八面威風 (1974)    
    股瘋 (1994)