Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳同勛
Chen Tong-Xun
Aliases:  陳衕勛,  陳同勳
 
Filmography (2005-2019)
 
  服裝 (26 films)
    無極 (2005)    
    梅蘭芳 (2008)    
    趙氏孤兒 (2010)    
    菜園子張青 (2012)    
    鐵面孔目裴宣 (2013)    
    神算子蔣敬 (2013)    
    一枝花與鐵臂膊 (2013)    
    旱地忽律朱貴 (2013)    
    金大堅與蕭讓 (2013)    
    阿罩霧風雲 (2013)    
    響尾伏魔棒 (2014)    
    險道神鬱保四 (2014)    
    太平輪(上) (2014)    
    金錢豹子湯隆 (2014)    
    顧大嫂與孫新 (2014)    
    女生宿舍 (2014)    
    沒羽箭張清 (2014)    
    醜郡馬宣贊 (2014)    
    青眼虎李雲 (2014)    
    道士下山 (2015)    
    太平輪·彼岸 (2015)    
    師父 (2015)    
    鄆城風雲 (2015)    
    盧俊義生擒史文恭 (2015)    
    建軍大業 (2017)    
    武林怪獸 (2019)