Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
汪榴照
Wong Lau-Chiu (1)
 
Filmography (1957-1970)
 
  導演 (9 films)
    痴鳳尋夫記 (1957)    
    路遙知馬力 (1957)    
    風流冤家 (1958)    
    虎妞 (1961)    
    諜海四壯士 (1963)    
    風流丈夫 (1965)    
    夏日初戀 (1968)    
    大丈夫能屈能伸 (1970)    
    洪福齊天 (1970)    
  編劇 (33 films)
    長風萬里 (1958)    
    風流冤家 (1958)    
    家有喜事 (1959)    
    辮子姑娘 (1960)    
    睡美人 (1960)    
    快樂天使 (1960)    
    玉樓三鳳 (1960)    
    長腿姐姐 (1960)    
    紅男綠女 (1960)    
    體育皇后 (1961)    
    火中蓮 (1962)    
    花好月圓 (1962)    
    好事成雙 (1962)    
    諜海四壯士 (1963)    
    荷花 (1963)    
    西太后與珍妃 (1964)    
    寶蓮燈 (1964)    
    都市狂想曲 (1964)    
    風流丈夫 (1965)    
    聊齋誌異 (1965)    
    雷堡風雲 (1965)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    星月爭輝 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    神經刀 (1969)    
    狼與狼 (1969)    
    乘龍快婿 (1969)    
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    大丈夫能屈能伸 (1970)    
    洪福齊天 (1970)