Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張文(1)
Cheung Man (8)

 
Filmography (1954-1999)
 
  製片 (2 films)
    伏魔乾坤劍 (1969)    
    五嶽風雲 (1969)    
  副導演 (1 film)
    呆佬添丁 (1957)    
  導演 (1 film)
    玉女飛龍 (1967)    
  配樂 (1 film)
    薄命紅顏 (1963)    
  演員 (5 films)
    苦心蓮(下集) (1960)    
    鴛夢重溫 (1964) ... 阿福
    香港一婦人 (1964) ... 張秘
    馬陵道 (1965) ... 大臣
    一水隔天涯 (1966)    
  場記 (17 films)
    大雷雨 (1954)    
    愛(上集) (1955)    
    後窗 (1955)    
    愛(下集) (1955)    
    花好月圓 (1956)    
    牆 (1956)    
    原野 (1956)    
    艷屍還魂記 (1956)    
    豬八戒招親 (1957)    
    荔枝記 (1957)    
    捉姦記 (1957)    
    司馬相如 (1957)    
    水滸傳:知取生辰綱 (1957)    
    柳毅傳書 (1958)    
    金枝玉葉 (1959)    
    蛋家公主爭駙馬 (1959)    
    半支煙 (1999)    
  編劇 (9 films)
    大冬瓜 (1958)    
    烽火佳人 (1958)    
    糊塗金龜婿 (1961)    
    銀紙萬歲 (1961)    
    丹鳳屠龍劍 (1961)    
    孤鳳雙雛 (1963)    
    鴛夢重溫 (1964)    
    情俠情仇 (1964)    
    大少奶 (1964)