Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
洪正卿
Hong Zheng-Qing
 
Filmography (1938-1978)
 
  錄音 (56 films)
    鳳求凰 (1938)    
    影城記 (1939)    
    楚霸王 (1939)    
    秋海棠(下集大結局) (1943)    
    拳世界 (1948)    
    銅鎚俠大戰九花娘 (1948)    
    血染孤城 (1948)    
    天下婦人心 (1948)    
    怪俠飛天龍 (1949)    
    瓊樓恨 (1949)    
    迫虎跳牆 (1949)    
    蕩婦心 (1949)    
    孤兒淚 (1949)    
    說謊世界 (1950)    
    血海仇 (1951)    
    不知道的父親 (1952)    
    娘惹 (1952)    
    孽海花 (1953)    
    寸草心 (1953)    
    絕代佳人 (1953)    
    枇根巷 (1953)    
    深閨夢裡人 (1954)    
    都會交響曲 (1954)    
    視察專員 (1955)    
    鑽花竊賊 (1955)    
    我是一個女人 (1955)    
    大兒女經 (1955)    
    紅顏劫 (1956)    
    小舞孃 (1956)    
    大富之家 (1956)    
    三戀 (1956)    
    玫瑰岩 (1956)    
    鳴鳳 (1957)    
    紅燈籠 (1957)    
    芙蓉仙子 (1957)    
    望夫山下 (1957)    
    丁香姑娘 (1957)    
    小鴿子姑娘 (1957)    
    捉鬼記 (1957)    
    搶新郎 (1958)    
    蘭花花 (1958)    
    王老五之戀 (1959)    
    雙喜臨門 (1959)    
    王老虎搶親 (1960)    
    笑笑笑 (1960)    
    飛燕迎春 (1960)    
    江湖三女俠(下集) (1960)    
    名醫與紅伶 (1960)    
    美人計 (1961)    
    十夜柔情 (1962)    
    三看御妹劉金定 (1962)    
    董小宛 (1963)    
    瘋婦 (1964)    
    故園春夢 (1964)    
    雲海玉弓緣 (1966)    
    光棍神偷雙彩鳳 (1978)