Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
魏鵬飛
Ngai Pang-Fei  ♂
 
Filmography (1936-1955)
 
  副導演 (2 films)
    舞台春色 (1938)    
    金屋十二釵續集 (1938)    
  導演 (2 films)
    傻瓜得運 (1937)    
    荒島沉冤 (1937)    
  演員 (67 films)
    廣州一婦人 (1936)    
    神鞭俠 (1936)    
    蛋家妹 (1936)    
    世道人心 (1936)    
    新青年 (1936)    
    荒島沉冤 (1937)    
    時勢造英雄 (1937)    
    荒唐老爺 (1937)    
    女少爺 (1938)    
    上海火線後 (1938)    
    流浪的父親 (1938)    
    潘巧雲 (1940)    
    紀代佳人 (1940) ... 田畹
    打漁殺家 (1940)    
    中國野人王 (1940)    
    王昭尹 (1940)    
    正氣歌 (1941)    
    丹鳳朝陽 (1944)    
    凱風 (1944)    
    莫負少年頭 (1945)    
    蘆花翻白燕子飛 (1946) ... 林經理
    慾望 (1946) ... 鳳父
    長相思 (陌上花開) (1947) ... 馬先生
    76號女間諜 (1947)    
    地獄天堂 (1947) ... 僑領
    春之夢 (1947) ... 二太爺
    玉人何處 (1947) ... 唐老爺
    苦戀 (1947) ... 大夫
    各有千秋 (1947) ... 富翁
    新天方夜譚 (1947) ... 德謨克國國王
    滿城風雨 (1947) ... 趙經理
    桃花依舊笑春風 (1947) ... 老農
    新白金龍 (1947) ... 司理
    三女性 (1947) ... 主考人
    鐵血男兒 (1948) ... 日火藥庫長
    審死官 (1948) ... 醫生
    龍鳳呈祥 (1948) ... 紳士
    江湖奇俠(第三集) (1948)    
    四美圖 (1948) ... 醫生
    歌女之歌 (1948) ... 朱永泰
    野火春風 (1948) ... 老紳士
    江湖奇俠(續集) (1948)    
    江湖奇俠(第四集) (1948)    
    莫負青春 (1949) ... 鄰居
    風雪夜歸人 (1949) ... 酒店老闆
    駝龍 (1949) ... 班夥
    兒女英雄 (1949) ... 船主
    錦繡天堂 (1949) ... 福生
    未出嫁的媽媽 (1949) ... 職員乙
    蕩婦心 (1949) ... 鄉人
    神秘女俠 (1949) ... 劉四
    油漆未乾 (1950)    
    瑤池鴛鴦 (1951) ... 祝福
    五虎斷魂 (1951)    
    閨怨 (1952)    
    勾魂艷曲 (1952) ... 高利貸者
    新娘萬歲 (1952) ... 鄰居
    血濺金沙灣 (1952) ... 黃維漢
    虎落平陽 (1952) ... 勤務兵
    逃婚 (1952) ... 丁家老僕
    黃金世界 (1953)    
    彩虹曲 (1953)    
    富貴花 (1953) ... -
    不平凡的愛 (1954) ... 門房
    流鶯曲 (1954) ... 祥伯
    愛樂流浪記 (1954) ... 王福祥
    人犬恩仇 (1955)