Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
白鳳仙
Pak Fung-Sin  ♀





 
Filmography (1956-1970)
 
  道具 (1 film)
    殺氣嚴霜 (1969)    
  演員 (53 films)
    寶蓮燈 (1956) ... 仙女
    高君保私探營房 (1956) ... 夏蓮
    情憎俞到瀟湘館 (1956)    
    蔡中興建洛陽橋 (1957)    
    南海拳王夜盜梅花馬 (1957)    
    花神 (1957)    
    天女散花 (1958)    
    七彩鍾無艷 (1958)    
    忠孝雙全並蒂花 (1960) ... 歌女
    考子鬧天宮 (1960)    
    銀龍太子鬥八仙 (1960) ... 觀音大士
    星月爭霸 (1961)    
    武林十三劍(下集) (1961)    
    寒江關 (1961) ... 表妹
    武林十三劍(上集) (1961)    
    糊塗金龜婿 (1961)    
    俠侶情仇 (1961)    
    百鳥朝凰 (1961)    
    桃花扇 (1961)    
    神童奪寶 (1961)    
    灰青五虎平西 (1962)    
    戲迷奇遇記 (1962) ... 花旦
    仗義還妻(上集) (1962) ... 失節婦人
    春滿帝皇家 (1962) ... 葉青青
    夜半歌聲 (1962)    
    飛天雷震子 (1962)    
    胡奎賣人頭 (1963) ... 柏侯氏
    女人世界 (1963) ... 柳太太
    雌虎鬧京華(上集) (1963)    
    枕邊驚魂 (1963)    
    七手八臂觀世音 (1963)    
    八表雄風 (1963) ... 珠兒
    點錯鴛鴦 (1963) ... 阿祿
    一點靈犀化彩虹 (1963) ... 西宮張貴人
    感天動地竇娥寃 (1964) ... 秋香
    假妻 (1964) ... 女醫生
    英雄情淚保山河 (1964) ... 番將
    南北兩家親 (1964)    
    孟麗君 (1964)    
    三個正宮救太子(下集) (1964) ... 閒雲道姑
    海棠紅 (1965) ... 沈老師
    閨房趣史 (1965)    
    鐵劍朱痕(上集) (1965)    
    鐵劍朱痕(下集) (1965)    
    七個脂胭虎 (1965)    
    玉女親情 (1967)    
    危險十七歲 (1968)    
    冬戀 (1968)    
    奪魄幽靈 (1968)    
    紫色風雨夜 (1968)    
    奪命雌雄劍 (1969) ... -
    飛女正傳 (1969)    
    玉面煞星 (1969)    
  服裝 (1 film)
    昨天今天明天 (1970)