Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱虹(1)
Zhu Hong (1)  ♀





 
Filmography (1957-1981)
 
  演員 (30 films)
    男大當婚 (1957) ... 郭玉玲
    夜夜盼郎歸 (1958) ... 鄭靜琴
    情竇初開 (1958) ... 朱玉華
    小月亮 (1959) ... 劉圓圓
    青春幻想曲 (1959) ... 吳蘅馨
    野玫瑰 (1959) ... 張玫瑰
    有女初長成 (1960)    
    五姑娘 (1960)    
    蘭閨陰影 (1961) ... 林靜芬
    亂點鴛鴦 (1962)    
    八人渡蜜月 (1963) ... 羅玉琪
    三求凰 (1963)    
    四美圖 (1963) ... 余圓圓
    風雪一枝梅 (1964) ... 徐雪梅
    金鷹 (1964) ... 珊丹
    男男女女 (1964)    
    假婿乘龍 (1964) ... 春香
    畫皮 (1966) ... 梅娘
    未婚夫妻 (1966)    
    審妻 (1966) ... 素娘
    烽火孤鴻 (1967)    
    沙家濱殲敵記 (1968) ... 阿慶嫂
    迴末傳奇 (1968) ... 阿珍
    虎口拔牙 (1969) ... 李群
    大學生 (1970) ... 楊慧怡
    屈原 (1973) ... 南后鄭袖
    風頭人物 (1977) ... 朱主任
    怪客 (1979) ... 柳綺文
    泰山屠龍 (1980)    
    父子情 (1981) ... 羅妻