Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙群(1)
Chao Chun  ♂
Aliases:  趙羣





 
Filmography (1956-1975)
 
  導演 (2 films)
    壯志凌雲 (1967)    
    春暉 (1975)    
  演員 (20 films)
    飛虎將軍 (1956) ... 柯剛
    鐵甲雄風 (1959)    
    警網情鴛 (1961) ... 魏一夫
    高原遊俠 (1962)    
    一萬四千個證人 (1962)    
    黑夜到黎明 (1963)    
    八十八號情報員 (1964)    
    金門之戀 (1964)    
    女人遇強盜 (1964)    
    新婚大血案 (1965)    
    何日君再來 (1965)    
    西施 (1965) ... 諸稽郢
    雷堡風雲 (1965)    
    山賊 (1966) ... 祁鐵匠
    貞節牌坊 (1966)    
    江漢風雲 (1966)    
    王寶釧 (1967)    
    桃園三結義 (1968)    
    冬暖 (1969) ... 老大
    仇氏雙雄 (1974) ... 沈霸海