Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙群(1)
Chao Chun  ♂
Aliases:  趙羣





 
Filmography (1954-1975)
 
  攝影 (1 film)
    重逢 (1954)    
  導演 (2 films)
    壯志凌雲 (1967)    
    春暉 (1975)    
  剪接 (4 films)
    真假情人 (1965)    
    公子多情 (1965)    
    手車夫之戀 (1965)    
    點心皇后 (1965)    
  演員 (18 films)
    飛虎將軍 (1956) ... 柯剛
    鐵甲雄風 (1959)    
    警網情鴛 (1961) ... 魏一夫
    高原遊俠 (1962)    
    黑夜到黎明 (1963)    
    女人遇強盜 (1964)    
    八十八號情報員 (1964)    
    金門之戀 (1964)    
    新婚大血案 (1965)    
    雷堡風雲 (1965)    
    西施 (1965) ... 諸稽郢
    江漢風雲 (1966)    
    山賊 (1966) ... 祁鐵匠
    貞節牌坊 (1966)    
    王寶釧 (1967)    
    桃園三結義 (1968)    
    冬暖 (1969) ... 老大
    仇氏雙雄 (1974) ... 沈霸海