Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高原(1)
Gao Yuan (1)  ♂




 
Filmography (1954-1964)
 
  演員 (41 films)
    誘惑 (1954)    
    碧血黃花 (1954) ... 趙伯先
    痴心井 (1955)    
    同林鳥 (1955)    
    有口難言 (1955) ... 電台經理
    江湖奇俠 (新火燒紅蓮寺) (1956)    
    新西廂記 (1956)    
    紅紅 (1956) ... 杜新發
    江湖奇俠(下集大結局) (1956)    
    採西瓜的姑娘 (1956) ... 大雄哥
    毒蟒情鴛 (1956) ... 鄧耀庭
    歡樂年年 (1956)    
    詹典嫂告御狀 (1956)    
    東床佳婿 (1956)    
    花落又逢君 (1956)    
    一代魔帥 (1956) ... 李長奎
    野火 (1957) ... 林克成
    風兩桃花村 (1957) ... 馬德奎
    阿里山之鶯 (1957) ... 張龍
    鵑血忠魂 (1957)    
    銀海笙歌 (1958)    
    鳳凰于飛 (1958)    
    安琪兒 (1958)    
    迷魂曲 (1959)    
    鬼屋歌聲 (1959) ... 俞春炳
    姊妹花 (1959)    
    美人魚 (1959) ... 范勤
    慾火焚身 (1960)    
    情深似海 (1960)    
    蕉風椰雨 (1960) ... 林福源
    魚水重歡 (1960)    
    紅頻青燈未了情 (1961)    
    好事成雙 (1962)    
    桃李爭春 (1962) ... 董獻章
    野花戀 (1962)    
    原野奇俠傳 (1963) ... 雲靖
    杜鵑花開 (1963) ... 陳樹仁
    香港、東京、夏威夷 (1963)    
    妙人妙事 (1963)    
    福星高照 (1963) ... 汪正
    新啼笑姻緣 (1964)