Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
田青(1)
Tin Ching (1)  ♂
Aliases:  田春生





 
Filmography (1956-1995)
 
  副導演 (1 film)
    關不住的春光 (1970)    
  演員 (231 films)
    青山翠谷 (1956) ... 羅文生
    四千金 (1957)    
    天作之合 (1957)    
    紅娃 (1958)    
    青春兒女 (1959)    
    歌迷小姐 (1959)    
    家有喜事 (1959)    
    雨過天青 (1959)    
    二八佳人 (1959)    
    雲裳艷后 (1959)    
    蘭閨風雲 (1959)    
    桃花運 (1959)    
    母與女 (1960)    
    女俠文婷玉 (1960)    
    心心相印 (1960)    
    玉樓三鳳 (1960) ... 李家華
    野玫瑰之戀 (1960)    
    長腿姐姐 (1960)    
    鐵臂金剛 (1960)    
    殺機重重 (1960)    
    六月新娘 (1960)    
    春潮 (1960) ... 蘇爾寧
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    體育皇后 (1961)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    賊美人 (1961) ... 梁志明
    紅頻青燈未了情 (1961)    
    早生貴子 (1962) ... 章天成
    好事成雙 (1962)    
    花好月圓 (1962)    
    桃李爭春 (1962) ... 潘少雄
    諜海四壯士 (1963) ... 高傑
    金箭盟 (1963) ... 孟劍寒
    荷花 (1963) ... 沈紫貴
    人之初 (1963)    
    鶯歌燕舞 (1963) ... 丁偉中
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    南北喜相逢 (1964)    
    寶蓮燈 (1964) ... 劉彥昌-中年
    一曲難忘 (1964) ... 小周
    梁山伯與祝英台 (1964) ... 飾同學
    天字第一號 (1964)    
    舊愛新歡 (1964) ... 蔡清文
    深宮怨 (1964) ... 冒辟疆
    三朵玫瑰花 (1965) ... 世達
    珠聯璧合 (1965)    
    嫦娥奔月 (1966) ... 逢蒙
    銷錦囊 (1966) ... 盧知府--盧勝籌
    七重天 (1966) ... 喬治
    自作多情 (1966) ... 李家寶
    亂世兒女 (1966) ... 馬少華
    第一劍 (1967) ... 嚴宗琦
    蘇小妹 (1967)    
    聊齋誌異續集 (1967) ... 2) 朱爾旦
    原野游龍 (1967) ... 李正雄
    扇中人 (1967) ... 呂公子
    月夜琴挑 (1968)    
    太太萬歲 (1968)    
    紅梅閣 (1968) ... 鄭虎臣
    春暖人間 (1968)    
    雨夜悲情 (1968)    
    蒙妮妲日記 (1968) ... 歷堅
    七大盜 (1968)    
    逃 (1968)    
    夏日初戀 (1968) ... 串馮雲
    玉龍吟 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    亡命八傑 (1969) ... 客串韓文俊
    聊齋誌異三集 (1969) ... 1) 王鼎
    嘉嘉 (1969) ... 郭秋明
    盜璽 (1969)    
    黑豹 (1969) ... 冷寒水
    神經刀 (1969)    
    乘龍快婿 (1969) ... 王昆田
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    孫悟空智取黃袍怪 (1970)    
    關不住的春光 (1970)    
    我不要離婚 (1970)    
    屠龍 (1970)    
    神槍手 (1970) ... 焦通
    一劍勾魂 (1971)    
    鬼谷神女 (1971)    
    血爪 (1971)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    十四女英豪 (1972) ... 三太子
    仇連環 (1972)    
    伏虎榜 (1972) ... 苦駱駝
    群英會 (1972)    
    小孩與狗 (1972)    
    馬永貞 (1972) ... 李財春
    水滸傳 (1972)    
    快活林 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    蛇王與閻王 (1972) ... 經紀蛇王明
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    丁一山 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    香港73 (1974) ... 田鴨
    鬼馬小天使 (1974) ... 曾強
    金瓶雙艷 (1974) ... 花
    朱門怨 (1974)    
    大老千 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    神化外母古惑妻 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    傾國傾城 (1975) ... 程月樓
    神打 (1975)    
    妙妙女郎 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    捉姦趣事 (1975) ... 郡守
    大劫案 (1975)    
    同居 (1975)    
    七面人 (1975) ... 假陳副官
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    香港奇案 (1976) ... 2)
    洞房艷事 (1976)    
    索命 (1976)    
    色香味 (1976)    
    鬼才倫文敘 (1976)    
    騙財騙色 (1976) ... 戴祿茂
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    廟街皇后 (1977)    
    搵食三十六計 (1977) ... 客串老色迷
    天螺大破五行陣 (1977)    
    床上的故事 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 南宮靈
    佛跳牆 (1977) ... 張文魁
    蕩婦冤魂 (1977)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977) ... 賈赦
    虎女紳士拆白黨 (1977)    
    紅樓春夢 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    架步串女古惑仔 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    倫文敘與沙三少 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978) ... 圓真
    茄哩啡 (1978)    
    O女 (1978) ... 喬先生
    子曰:食色性也 (1978)    
    梁山怪招 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 圓真
    笑傲江湖 (1978) ... 司馬無忌
    哈囉床上夜歸人 (1978)    
    螳螂醉虎無影腳 (1978)    
    各師各法 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    教頭 (1979)    
    大命撈家 (1979)    
    風水奇譚 (1979)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    喜劇王 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    奇巧人物 (1981)    
    龍虎爭霸 (1981)    
    二等兵 (1981)    
    變色的女人 (1981)    
    天字第一號 (1981)    
    二等兵續集 (1981)    
    龍虎雙霸天 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    洪門三柱香 (1982)    
    賣命邊緣 (1982)    
    一觸驚魂 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    好彩撞到你 (1984)    
    雙龍出海 (1984)    
    紋身的女人 (1984)    
    帶槍過境 (1984)    
    馬後砲 (1984)    
    上海之夜 (1984) ... 阿叔
    開心鬼 (1984)    
    歌舞昇平 (1985)    
    飛虎奇兵 (1985)    
    花心紅杏 (1985)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    偶然 (1986)    
    刀馬旦 (1986)    
    禁果情花 (1986)    
    痴心的我 (1986)    
    歡樂叮噹 (1986)    
    神探朱古力 (1986)    
    奪寶計上計 (1986)    
    香港小姐寫真 (1987) ... 李父
    人民英雄 (1987) ... 銀行經理
    忍者兵團 (1987)    
    表哥到 (1987)    
    朝花夕拾 (1987)    
    肥貓流浪記 (1988)    
    處女降 (1988)    
    l引降 (1988)    
    一妻兩夫 (1988)    
    省港風雲 (1988)    
    八星報喜 (1988)    
    半暹降 (1988)    
    勇者無懼 (1988)    
    奇蹟 (1989) ... 郭振華鞤手
    義膽群英 (1989)    
    特警90 (1989)    
    同根生 (1989)    
    發達秘笈 (1989)    
    魔情 (1989)    
    再見王老五 (1989)    
    川島芳子 (1990)    
    壯志豪情 (1990)    
    地頭龍 (1990)    
    爛賭財神 (1990)    
    金牌雙龍 (1990)    
    特技雙雄 (1991)    
    豪門夜宴 (1991) ... 叉燒包大叔
    怒火威龍 (1991)    
    黑星風雲 (1992)    
    與鴨共舞 (1992)    
    群星會 (1992)    
    賭鬼 (1992)    
    勝者為王 (1992)    
    八月鬱金香 (1992)    
    李麗珍蜜桃成熟時 (1993)    
    新冷血十三鷹 (1993)    
    北京雜種 (1993)    
    1/3情人 (1993)    
    赤腳小子 (1993)    
    少女潘金蓮 (1994)    
    野店 (1994)    
    共闖天涯 (1995)