Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
雷震(1)
Kelly Lai Chen  ♂





 
Filmography (1956-2000)
 
  演員 (65 films)
    青山翠谷 (1956) ... 馮自強
    四千金 (1957)    
    金蓮花 (1957) ... 程慶有
    小情人 (1958)    
    家有喜事 (1959)    
    姊妹花 (1959) ... 唐根生
    香車美人 (1959)    
    我們的子女 (1959)    
    樑上佳人 (1959)    
    蘭閨風雲 (1959)    
    二八佳人 (1959)    
    三星伴明 (1959)    
    空中小姐 (1959) ... 李文彬
    桃花淚 (1960) ... 方彥平
    溫柔卿 (1960)    
    鐵臂金剛 (1960)    
    辮子姑娘 (1960) ... 勞益三
    情深似海 (1960)    
    人秘書艷史 (1960)    
    睡美人 (1960)    
    喜相逢 (1960)    
    心心相印 (1960)    
    同床異夢 (1960)    
    古屋疑雲 (1960)    
    南北和 (1961)    
    無語問蒼天 (1961)    
    體育皇后 (1961)    
    愛的教育 (1961)    
    遊戲人間 (1961)    
    萍水奇緣 (1962)    
    桃李爭春 (1962) ... 陶正聲
    花好月圓 (1962)    
    珍珠淚 (1962)    
    南北一家親 (1962)    
    教我如何不想他 (1963) ... 杜子平
    人之初 (1963)    
    小兒女 (1963)    
    西太后與珍妃 (1964) ... 光緒-戴淳
    梁山伯與祝英台 (1964) ... 同學
    都市狂想曲 (1964) ... 小原
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    寶蓮燈 (1964) ... 哮天犬
    南北喜相逢 (1964)    
    三朵玫瑰花 (1965) ... 客串
    草莽喋血記 (1966) ... 阿虎
    七重天 (1966) ... 徐子輝
    青春夢 (1967)    
    原野游龍 (1967) ... 孫正陽
    新桃花江 (1967) ... 程大錦
    鐵馬銀玲 (1967)    
    逃 (1968)    
    紅梅閣 (1968) ... (客串)
    描金鳳 (1968) ... 徐惠蘭
    風塵客 (1968) ... 范昆陽
    血酒紅玫瑰 (1968)    
    太極門 (1968)    
    殺氣嚴霜 (1969) ... 丁天野
    快劍 (1969) ... 龍威
    山河血 (1969)    
    斷魂刀 (1970)    
    聚寶盆 (1970)    
    鐵膽神龍 (1971)    
    鬼話 (1972)    
    古惑仔2之猛龍過江 (1996) ... 雷功
    花樣年華 (2000) ... 何先生