Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
魯奇
Liu Kei (1)  ♂





 
Filmography (1953-1972)
 
  副導演 (5 films)
    萬花戲媚 (1956)    
    神秘美人 (1957)    
    望鄉 (1958)    
    異國情鴛 (1958)    
    兩代女性 (1960)    
  演員 (67 films)
    鑽石花 (1953) ... 劉父
    新玉堂春 (1954) ... 王父
    鄭成功 (1954) ... 明將
    長相思 (1954) ... 醫生
    碧血黃花 (1954) ... 林父
    仙國奇緣 (1954) ... 員外
    新李三娘 (1955) ... 岳彥真
    海棠紅 (1955)    
    有口難言 (1955) ... 王老板
    長巷 (1956) ... 醫生
    熱情 (1956)    
    化身姑娘 (1956)    
    萬花戲媚 (1956) ... 武大川
    西遊記 (1956) ... 靈吉菩薩
    葡萄仙子 (1956) ... 楊父
    黑妞 (1956)    
    兩傻大鬧攝影場 (1957)    
    湘西趕屍記 (1957) ... 長工昆生
    曼波女郎 (1957)    
    四千金 (1957)    
    酒色財氣 (1957)    
    復活的玫瑰 (1957) ... 洪鈞
    神秘美人 (1957)    
    霧裡情天 (1957)    
    毒玫瑰 (1958)    
    星島芳蹤 (1959)    
    江山美人 (1959)    
    香車美人 (1959)    
    兩傻大鬧太空 (1959)    
    青春兒女 (1959)    
    嬌娃 (1959) ... 編輯
    血洒情花 (1959) ... 醫生
    苦兒流浪記 (1960)    
    蜜月風波 (1960) ... 職員乙
    兩代女性 (1960)    
    殺機重重 (1960)    
    桃花淚 (1960) ... 醫生乙
    後門 (1960)    
    碧水紅蓮 (1960) ... 陳經理
    母與女 (1960)    
    千嬌百媚 (1961)    
    不了情 (1961)    
    夜半歌聲 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    花團錦簇 (1963)    
    夜半歌聲續集 (1963)    
    情天長恨 (1964)    
    深宮怨 (1964) ... 董鄂碩
    寶蓮燈 (1964) ... 老師
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    金玉奴 (1965) ... 林巡按
    聊齋誌異 (1965)    
    藍與黑(下) (1966)    
    亂世兒女 (1966) ... 鳩山大佐
    空谷蘭 (1966) ... 魏內務總長
    幪面大俠 (1967)    
    虎膽 (1969)    
    裸屍痕 (1969) ... 葉光隆
    椰林春戀 (1969)    
    金衣大俠 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    胡姬花 (1970) ... 劉經理
    鐵羅漢 (1970)    
    劍女幽魂 (1971)    
    血符門 (1971)    
    冰天俠女 (1971) ... 平南王
    騙術大觀 (1972)    
  編劇 (2 films)
    薔薇處處開 (1956)    
    鳳凰于飛 (1958)