Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
盧山
Lo Shan
 
Filmography (1953-1960)
 
  監製 (3 films)
    六月飛霜 (1955)    
    雄寡婦 (1955)    
    方世玉三打乾隆皇 (1958)    
  製片 (2 films)
    艷女情顛假玉郎 (1953)    
    神經大姐戇姑爺 (1956)    
  故事 (5 films)
    鳳燭燒殘淚未乾 (1953)    
    佛前燈照狀元紅 (1953)    
    亞蘭嫁亞瑞 (1957)    
    風火送慈雲(上集) (1958)    
    骨肉情深姊妹花 (1960)    
  配樂 (4 films)
    雄寡婦 (1955)    
    三王嫁二喬 (1958)    
    刀下美人魂 (1959)    
    忠孝雙全並蒂花 (1960)    
  編劇 (5 films)
    霸王雞也 (1956)    
    猛鬼橋 (1957)    
    包公嫁女 (1957)    
    十萬童屍 (1958)    
    三王嫁二喬 (1958)