Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
童真
Tung Chan  ♀


 
Filmography (1951-1959)
 
  演員 (22 films)
    一丈青 (1951)    
    明天 (1952) ... 朱小姐
    亂世恩仇 (1952) ... 小翠
    鴛鴦劫 (1953) ... 平兒
    黑手套 (1953)    
    殘生 (1953)    
    名女人別傳 (1953) ... 孫曼
    新玉堂春 (1954) ... 翠香
    女兒心 (1954)    
    碧血黃花 (1954) ... 莊漢翹
    流鶯曲 (1954) ... 李萍
    人犬恩仇 (1955)    
    小鳳仙(續集) (1955)    
    王昭君 (1955) ... 李巧兒
    痴心井 (1955)    
    唐伯虎與秋香 (1956) ... 陸昭容
    鬼戀 (1956)    
    龍女 (1957)    
    虎穴擒兇 (1959)    
    野花香 (1959)    
    雨不洒花花不紅 (1959)    
    滿堂紅 (1959)