Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉漢興
Lau Hon-Hing
Aliases:  劉漢星,  劉興漢


 
Filmography (1987-2012)
 
  動作設計 (8 films)
    好小子5-萬能運動員 (1988)    
    流氓執照 (1989)    
    好小子6-小龍過江 (1989)    
    笑傲城巿 (1990)    
    打通關 (1990)    
    官兵捉強盜 (1991)    
    波霸總動員 (1993)    
    差婆阿嬌 (1998)    
  助理指導 (1 film)
    大頭兵上戰場雜牌軍 (1991)    
  演員 (10 films)
    跨越時空的小子 (1987)    
    好小子5-萬能運動員 (1988)    
    幽幻道士3 (1988)    
    兩傻闖江湖 (1989)    
    好小子6-小龍過江 (1989)    
    流氓執照 (1989)    
    打通關 (1990)    
    笑傲城巿 (1990)    
    官兵捉強盜 (1991)    
    新天生一對 (2012)