Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
龍凌
Lung Ling  ♂
 
Filmography (1934-1967)
 
  副導演 (6 films)
    一板之隔 (1952)    
    江湖兒女 (1952)    
    百寶圖 (1953)    
    燕雙飛 (1954)    
    閃電戀愛 (1955)    
    四美圖 (1963)    
  製片 (17 films)
    靜靜的嘉陵江 (1949)    
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    夫妻經 (1958)    
    同心結 (1959)    
    稱心如意 (1959)    
    野玫瑰 (1959)    
    情投意合 (1960)    
    雷雨 (1961)    
    生死牌 (1961)    
    對窗戀 (1962)    
    四美圖 (1963)    
    劉海遇仙記 (1963)    
    故園春夢 (1964)    
    椰林雙姝 (1965)    
    天才夢 (1966)    
    烽火孤鴻 (1967)    
    秀才奇遇記 (1967)    
  導演 (4 films)
    少奶奶之謎 (1956)    
    新寡 (1956)    
    孔雀屏 (1956)    
    夜夜盼郎歸 (1958)    
  演員 (2 films)
    新女性 (1934) ... 韋明夫
    有女初長成 (1960)    
  編劇 (1 film)
    野玫瑰 (1959)