Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張淵福
Chang Yuan-Fu  ♂
Aliases:  春光淵
 
Filmography (1958-1985)
 
  編劇 (38 films)
    天無絕人之路 (1958)    
    女賊 (1958)    
    舊情綿綿 (1962)    
    吻一下 (1963)    
    難忘的愛人 (1965)    
    地獄新娘 (1965)    
    寶島櫻花戀 (1965)    
    阿狗兄與藝妲 (1966)    
    江湖客 (1966)    
    黑手套 (1966)    
    虎咬虎 (1966)    
    內山姑娘要出嫁 (1966)    
    黑美人 (1966)    
    斷魂谷 (1966)    
    趙俊風 (1966)    
    大本乞丐 (1967)    
    銀色之夜 (1967)    
    為君心悲傷 (1967)    
    雨傘開花 (1968)    
    一枝草一點露 (1968)    
    阿西做大舅 (1968)    
    滿面春風 (1968)    
    東南西北 (1969)    
    夜夜思君 (1969)    
    上午零時 (1969)    
    酒醉誤江山 (1969)    
    女人與生活 (1971)    
    失身恨 (1971)    
    情婦 (1971)    
    劉三二齒遊寶島 (1971)    
    想思燈 (1972)    
    初戀女 (1972)    
    中國人 (1972)    
    中國拳 (1972)    
    七歲兇手 (1974)    
    愛的旅途 (1978)    
    詹典嫂告御狀 (1982)    
    寶貝家庭 (1985)