Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王文莉(2)
Wang Wen-Li (2)
Aliases:  王文麗
 
Filmography (1967-1993)
 
  化妝 (18 films)
    苔痕 (1967)    
    青龍鎮 (1968)    
    忘不了妳 (1968)    
    獨腳龍 (1968)    
    王者神劍 (1969)    
    黑沙村大決鬥 (1969)    
    翠屏山 (1969)    
    劍中之王 (1969)    
    高山青 (1970)    
    大遊俠 (1970)    
    舊夢不須記 (1978)    
    寒劍孤星斷腸花 (1980)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    報告班長 (1988)    
    報告班長2 (1989)    
    七匹狼 (1989)    
    霹靂警花 (1989)    
    想飛-傲空神鷹 (1993)