Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡健中
Hu Chien-Chung
 
Filmography (1965-1972)
 
  監製 (25 films)
    啞女情深 (1965)    
    婉君表妹 (1965)    
    雷堡風雲 (1965)    
    英雄烈女 (1966)    
    我女若蘭 (1966)    
    貂蟬與呂布 (1967)    
    路 (1967)    
    雙歸燕 (1967)    
    寂寞的十七歲 (1967)    
    情關 (1968)    
    生命之歌 (1968)    
    玉觀音 (1969)    
    新娘與我 (1969)    
    小翠 (1970)    
    群星會 (1970)    
    家在台北 (1970)    
    三朵花 (1970)    
    無頭信 (1970)    
    真假千金 (1971)    
    八仙渡海掃妖魔 (1971)    
    青衫客 (1971)    
    落鷹峽 (1971)    
    大地春雷 (1971)    
    李娃 (1971)    
    白屋之恩 (1972)