Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
覃宏(2)
Tan Hong  ♂
 
Filmography (2005-2016)
 
  製片 (4 films)
    南京!南京! (2009)    
    趙氏孤兒 (2010)    
    最愛 (2011)    
    37 (2012)    
  出品人 (25 films)
    如果愛 (2005)    
    定軍山 (2006)    
    天下第二 (2007)    
    烽火 (2008)    
    左右 (2008)    
    齊天大聖-前傳 (2009)    
    尋找成龍 (2009)    
    愛有來生 (2009)    
    我的唐朝兄弟 (2009)    
    南京!南京! (2009)    
    趙氏孤兒 (2010)    
    無人駕駛 (2010)    
    三笑 (2010)    
    武術 (2011)    
    最愛 (2011)    
    神奇俠侶 (2011)    
    殺生 (2012)    
    新天生一對 (2012)    
    血滴子 (2012)    
    37 (2012)    
    王的盛宴 (2012)    
    瑪德2號 (2013)    
    黃金時代 (2014)    
    七月與安生 (2016)    
    使徒行者 (2016)