Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
覃宏(2)
Tan Hong  ♂
 
Filmography (2005-2019)
 
  聯合出品人 (3 films)
    鐵道飛虎 (2016)    
    功夫瑜伽 (2017)    
    老大人 (2018)    
  製片 (4 films)
    南京!南京! (2009)    
    趙氏孤兒 (2010)    
    最愛 (2011)    
    37 (2012)    
  製片人 (1 film)
    黃金時代 (2014)    
  出品人 (28 films)
    如果愛 (2005)    
    定軍山 (2006)    
    天下第二 (2007)    
    烽火 (2008)    
    左右 (2008)    
    我的唐朝兄弟 (2009)    
    南京!南京! (2009)    
    齊天大聖-前傳 (2009)    
    尋找成龍 (2009)    
    愛有來生 (2009)    
    三笑 (2010)    
    趙氏孤兒 (2010)    
    無人駕駛 (2010)    
    武術 (2011)    
    最愛 (2011)    
    神奇俠侶 (2011)    
    37 (2012)    
    王的盛宴 (2012)    
    殺生 (2012)    
    新天生一對 (2012)    
    血滴子 (2012)    
    瑪德2號 (2013)    
    黃金時代 (2014)    
    七月與安生 (2016)    
    使徒行者 (2016)    
    破·局 (2017)    
    低壓槽 (2018)    
    使徒行者2諜影行動 (2019)