Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高虎(1)
Gao Hu (1)  ♂




 
Filmography (1998-2015)
 
  演員 (18 films)
    關于愛的故事 (1998) ... 馬大力
    上車,走吧 (2000)    
    一石二鳥 (2005)    
    新街口 (2006)    
    鬥牛 (2009)    
    愛有來生 (2009)    
    天堂凹 (2009)    
    人皇伏羲 (2011)    
    金陵十三釵 (2011)    
    消失的子彈 (2012) ... 高官
    冰雪11天 (2012)    
    大上海 (2012) ... 林壞
    白狐 (2013) ... 海蝠王
    賭城風雲 (2014)    
    誰說我們不會愛 (2014)    
    還魂之迷失曼谷 (2014)    
    不法之徒 (2014)    
    烈日灼心 (2015)