Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
司徒志強
Sze-To Chi-Keung  ♂
Aliases:  司徒波比





 
Filmography (1987-2000)
 
  動作設計 (1 film)
    特技情緣 (1992)    
  演員 (12 films)
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987)    
    飆城 (1989)    
    人海孤鴻 (1989)    
    獄中龍 (1990)    
    咖喱辣椒 (1990)    
    龍鳳茶樓 (1990)    
    冷面狙擊手 (1991)    
    亞飛與亞基 (1992) ... 爛仔甲
    快樂按摩女郎 (1992)    
    特技情緣 (1992)    
    芝士火腿 (1993)    
    大路 (1993) ... 殺手
  飛車特技 (8 films)
    省港旗兵第三集 (1989)    
    安樂戰場 (1990)    
    冷面狙擊手 (1991)    
    亞飛與亞基 (1992)    
    芝士火腿 (1993)    
    神探乾濕褸 (1993)    
    非洲超人 (1994)    
    雷霆戰警 (2000)