Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔣德富
Jiang De-Fu
 
Filmography (1985-2020)
 
  製片 (2 films)
    李可樂尋人記 (2014)    
    英倫對決 (2017)    
  聯合監製 (1 film)
    追龍II: 賊王 (2019)    
  聯合製片人 (1 film)
    決戰食神 (2017)    
  行政監製 (4 films)
    三少爺的劍 (2016)    
    無雙 (2018)    
    葉問4 (2019)    
    飛馳人生 (2019)    
  策劃 (5 films)
    意亂情迷 (2007)    
    一代宗師 (2013)    
    大話天仙 (2014)    
    縫紉機樂隊 (2017)    
    戰狼 II (2017)    
  出品人 (2 films)
    分手100次 (2014)    
    衝上雲霄 (2015)    
  聯合出品人 (1 film)
    三人行 (2016)    
  副導演 (1 film)
    八百羅漢 (1985)    
  總策劃 (2 films)
    武林怪獸 (2019)    
    肥龍過江 (2020)    
  演員 (1 film)
    建國大業 (2009)    
  製片人 (1 film)
    慾念遊戲 (2019)