Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
盧陵
Lo Ling (1)
Aliases:  盧凌
 
Filmography (1955-1970)
 
  副導演 (4 films)
    鄉下女尋夫 (1956)    
    花債狀元還 (1958)    
    濟公燒琵琶精 (1958)    
    鐵臂拳王 (1960)    
  場記 (1 film)
    新毒玫瑰 (1955)    
  編劇 (29 films)
    九指怪魔 (1955)    
    八俠英雄傳 (1955)    
    左崧傳 (1956)    
    鄉下女尋夫 (1956)    
    花債狀元還 (1958)    
    濟公燒琵琶精 (1958)    
    一夜九更天 (1958)    
    鬼馬福星 (1959)    
    好女唔論嫁萓 (1959)    
    猩猩王大鬧天宮 (1959)    
    夫妻和順玩 (1959)    
    黃飛鴻戲棚伏虎 (1959)    
    鐵臂拳王 (1960)    
    花燈記 (1960)    
    節婦審貪官 (1960)    
    碧海香螺傳 (1960)    
    猩猩王大戰黃飛鴻 (1960)    
    黃飛鴻擂台爭霸戰 (1960)    
    萬劫孤兒 (1961)    
    黃飛源大破五虎陣 (1961)    
    斷魂劍(下集) (1964)    
    珠聯璧合 (1965)    
    行正烏龍運 (1965)    
    我的愛人就是你 (1967)    
    情種 (1967)    
    名劍天驕 (1969)    
    七彩天堂 (1969)    
    狂龍 (1969)    
    蔡李佛勇擒色魔 (1970)