Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何夢華
Ho Meng-Hua  ♂


 
Filmography (1953-1992)
 
  副導演 (5 films)
    空谷蘭 (1954)    
    風雨牛車水 (1956)    
    菊子姑娘 (1956)    
    娘惹與峇峇 (1956)    
    亡魂谷 (1957)    
  導演 (58 films)
    借紅燈 (1958)    
    人約黃昏後 (1958)    
    飛來艷福 (1959)    
    迷魂曲 (1959)    
    模特兒之戀 (1959)    
    南島相思 (1960)    
    野姑娘 (1960)    
    江水東流 (1960)    
    蕉風椰雨 (1960)    
    桃色風雲 (1960)    
    隔牆艷史 (1961)    
    雲開見月明 (1961)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    追兇記 (1963)    
    孟麗君 (1963)    
    七仙女 (1963)    
    福星高照 (1963)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    鱷魚河 (1965)    
    西遊記 (1966)    
    鐵扇公主 (1966)    
    盤絲洞 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    珊珊 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    玉羅剎 (1968)    
    女兒國 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    飛燕金刀 (1969)    
    荒江女俠 (1970)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    黑靈官 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    黃飛鴻 (1973)    
    毒女 (1973)    
    慾魔 (1974)    
    少年與少婦 (1974)    
    降頭 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    油鬼子 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    紅樓春夢 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    色慾殺人王 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    廣東先生與山東響馬 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    處女的誘惑 (1992)    
  演員 (1 film)
    牛鬼蛇神 (1973)    
  編劇 (11 films)
    風塵俠犬 (1953)    
    人頭奇案 (1955)    
    春色滿西廂 (1955)    
    秋峇 (1956)    
    迷魂曲 (1959)    
    蕉風椰雨 (1960)    
    野姑娘 (1960)    
    玉羅剎 (1968)    
    飛燕金刀 (1969)    
    俠士行 (1971)    
    仙女下凡 (1972)