Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何夢華
Ho Meng-Hua  ♂


 
Filmography (1953-1992)
 
  副導演 (5 films)
    空谷蘭 (1954)    
    菊子姑娘 (1956)    
    娘惹與峇峇 (1956)    
    風雨牛車水 (1956)    
    亡魂谷 (1957)    
  導演 (58 films)
    人約黃昏後 (1958)    
    借紅燈 (1958)    
    迷魂曲 (1959)    
    模特兒之戀 (1959)    
    飛來艷福 (1959)    
    野姑娘 (1960)    
    江水東流 (1960)    
    蕉風椰雨 (1960)    
    桃色風雲 (1960)    
    南島相思 (1960)    
    隔牆艷史 (1961)    
    雲開見月明 (1961)    
    孟麗君 (1963)    
    七仙女 (1963)    
    福星高照 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    追兇記 (1963)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    鱷魚河 (1965)    
    鐵扇公主 (1966)    
    西遊記 (1966)    
    三更冤 (1967)    
    珊珊 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    盤絲洞 (1967)    
    追魂鏢 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    女兒國 (1968)    
    飛燕金刀 (1969)    
    荒江女俠 (1970)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    仙女下凡 (1972)    
    黑靈官 (1972)    
    毒女 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    慾魔 (1974)    
    少年與少婦 (1974)    
    降頭 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    香港奇案 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    猩猩王 (1977)    
    紅樓春夢 (1977)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    色慾殺人王 (1978)    
    少林英雄榜 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    情俠追風劍 (1980)    
    廣東先生與山東響馬 (1980)    
    處女的誘惑 (1992)    
  演員 (1 film)
    牛鬼蛇神 (1973)    
  編劇 (11 films)
    風塵俠犬 (1953)    
    人頭奇案 (1955)    
    春色滿西廂 (1955)    
    秋峇 (1956)    
    迷魂曲 (1959)    
    野姑娘 (1960)    
    蕉風椰雨 (1960)    
    玉羅剎 (1968)    
    飛燕金刀 (1969)    
    俠士行 (1971)    
    仙女下凡 (1972)