Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林育炎
Lam Yuk-Yim  ♂
Aliases:  九龍黑


 
Filmography (1987-2020)
 
  演員 (3 films)
    鐵血騎警 (1987)    
    火鴛鴦 (1996) ... [車手]
    超越無限 (2020)    
  飛車特技 (14 films)
    情義心 (1988)    
    發達先生 (1989)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    地下兵工廠 (1991)    
    契媽唔易做 (1991)    
    一線生機 (1994)    
    賊王 (1995)    
    四個自殺的少女 (1995)    
    至激殺人犯 (1997)    
    衝上九重天 (1997)    
    全職大盜 (1998)    
    火爆刑警 (2000)    
    情陷百樂門 (2000)    
    陰陽愛 (2001)