Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
詹新
Zhan Xin
 
Filmography (1991-2016)
 
  錄音 (24 films)
    留守女士 (1991)    
    阮玲玉 (1992)    
    紅玫瑰白玫瑰 (1994)    
    蘭陵王 (1995)    
    紅河谷 (1998)    
    緊急迫降 (1999)    
    四個廚師一圍菜 (1999)    
    女足九號 (2000)    
    小裁縫 (2002)    
    極地營救 (2002)    
    龍的深處:失落的拼圖 (2003)    
    做頭 (2005)    
    長恨歌 (2005)    
    理發師 (2006)    
    陶器人形 (2006)    
    櫻桃 (2007)    
    嫁妝 (2008)    
    5顆子彈 (2008)    
    黎明行動 (2008)    
    高考1977 (2009)    
    人在囧途 (2010)    
    無界之地 (2011)    
    步步追魂 (2013)    
    死亡筆記 (2016)    
  混音 (2 films)
    做頭 (2005)    
    無界之地 (2011)