Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李嬙
Lee Cheung (1)  ♀





 
Filmography (1953-1982)
 
  演員 (39 films)
    七姊妹 (1953)    
    再春花 (1954) ... 麗芳
    大兒女經 (1955)    
    少女的煩惱 (1955) ... 許竹君
    大富之家 (1956)    
    玫瑰岩 (1956) ... 玫瑰
    望夫山下 (1957)    
    慈母頑兒 (1958)    
    少年遊 (1958)    
    錦上添花 (1959)    
    王老五添丁 (1959)    
    豪門夜宴 (1959) ... 宴會賓客
    王老虎搶親 (1960) ... 王秀英
    雷雨 (1961)    
    鴛夢重溫 (1961)    
    華燈初上 (1961) ... 分飾汪玲, 葉萍
    三看御妹劉金定 (1962)    
    詌言蜜語 (1962) ... 林蓮英
    連陞三級 (1966) ... 似雪
    春雷 (1967)    
    雙鎗黃英姑 (1967)    
    迎春花 (1968)    
    少男少女 (1969)    
    屋 (1970)    
    映山紅 (1970) ... 董大姊
    古鐘風雲 (1970)    
    彝族之鹰 (1970) ... 鷹母
    鐵樹開花 (1973)    
    一塊銀元 (1974)    
    紅纓刀 (1975) ... 大嬸
    萬戶千家 (1975)    
    大風浪 (1976)    
    胎劫 (1977)    
    風頭人物 (1977) ... 劉母
    歡天喜地一家親 (1978) ... 雅母
    情不自禁 (1978)    
    巴士奇遇結良緣 (1978) ... 福嬸
    通天臨記 (1979)    
    夜上海 (1982)