Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
霍雪兒
Fok Suet-Yee  ♀
 
Filmography (1935-1941)
 
  演員 (25 films)
    馬介甫 (1935)    
    黎夫人 (1936)    
    愛國花 (1936)    
    博愛 (1936)    
    廣州一婦人 (1936)    
    三喜臨門 (1937)    
    女性之光 (1937)    
    製造國民 (1937)    
    鄉下女艷史 (1937)    
    傀儡夫人 (1938)    
    流浪的父親 (1938)    
    錢作怪 (1938)    
    陳世美不認妻 (1938)    
    拉車被辱 (1938)    
    理想未婚妻 (1938)    
    羅家權殺虎案 (1939)    
    廣州一婦人續集 (1939)    
    鍾馗捉鬼 (1939)    
    脂粉將軍 (1939)    
    望夫山 (1940)    
    孝子逃刑記 (1940)    
    小英雄 (1940)    
    番頭婆起牌坊 (1940)    
    天上人間 (1941)    
    冰山火線 (1941)